interieurontwerp en advies op maat

Heeft u een prachtige ruimte, maar loopt u vast op het interieur? Of heeft u al wel ideeën en zoekt u iemand die in die lijnen net even verder denkt? Of het nu een woning betreft of een ruimte voor andere doeleinden, een gepast interieurontwerp kan de ruimte naar een hoger niveau tillen. Een niveau met een wauw-factor. Home & Home helpt u daar graag bij! Wij leveren graag een interieurontwerp op maat, zodat uw ruimte er pico bello uitziet om in te wonen, in te werken of mensen te ontvangen. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

interieur-sfeer-2
interieur-sfeer-3
interieur-sfeer-4

vrijblijvend advies

Om tot een interieurontwerp te komen, zullen we eerst een adviesgesprek geven. Gratis, en geheel vrijblijvend natuurlijk! Hierin kunt u uw wensen aangeven. Misschien heeft u al een bepaalde stijl in gedachten of moet de ruimte voldoen aan bepaalde voorwaarden. En mocht uw allergrootste wens zijn om het geheel aan ons over te laten, dan is dat zeker voor ons als interieur liefhebbers, geen enkel probleem. Wij gaan de uitdaging graag aan en zorgen ervoor dat we met een gedegen advies komen voor uw inrichting.

meer dan een vraag

Tijdens het adviesgesprek zullen we veel vragen stellen. Laat u dat niet afschrikken! Het is voor ons en uzelf fijn om te weten welke richting we opgaan. Van welke stijl houdt u? Welke kleuren vindt u mooi? En hoe staat u tegenover het gebruik van bepaalde materialen? Als we met een interieurontwerp aan de slag gaan, zullen we alle facetten en mogelijkheden van de ruimte optimaal proberen te benutten.

naast interieurontwerp, ook mogelijkheid tot renovatie

 Zo kijken we naar de sfeer van een ruimte. Wat straalt deze op dit moment uit, wat past bij het gebouw waar de ruimte zich in bevindt. Naast kleurgebruik en meubels, kunnen we ook een lichtplan opstellen om de ruimte een optimale sfeer mee te geven. Welke technische faciliteiten zijn er eigenlijk in de ruimte? En wat kunnen we hiermee. Mocht het nodig zijn om eerst een renovatie te doen, dan kunt u ook dit aan ons overlaten. Dat is bij ons een interieurontwerp op maat!

wat kunt u verwachten tijdens een adviesgesprek?

  • wij staan op scherp en denken met u mee!

  • creatieve oplossingen voor uw vraagstuk

  • advies op maat

vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek denken we in oplossingen. Klaar voor een oplossing van uw interieur probleem of project vraagstuk? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Interieurontwerp en advies

Onze partners