Laminaat

Tegenwoordig is laminaat niet meer te onderscheiden van parket. Dit geldt zeker voor de collectie die we bij Home & Home hebben. Door jarenlange ervaring in de vloerenbranche en contacten met alle bekende fabrikanten kunnen wij u een uniek en hoogwaardig assortiment laminaatvloeren aanbieden. Daarnaast vloeren met aantrekkelijke prijzen.

Grenzeloze keuzes 

Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in een veelheid aan prints, kleuren en dessins en zijn vaak niet van laminaat te onderscheiden. Het laminaat legt u eenvoudig zelf aan en de vloeren zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

Onnodig blootstelling geluid 

Laminaatvloeren staan ​​erom bekend dat ze veel geluid maken bij contact, wat niet prettig is voor je onderburen. Kies je echter voor de juiste ondervloer, dan moet laminaat geen poespas zijn en zit je binnen de 10dB norm. Natuurlijk bieden we ook verschillende ondervloeren die passen bij uw laminaatvloer. 

Slijtvast en onderhoudsarm

Laminaat is geen houten vloer. Laminaat bestaat uit een samengeperst plaatmateriaal met daarop een harde kunststof laag en aan de onderzijde een beschermlaag, bij voorkeur hetzelfde materiaal als de toplaag.vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend. Samen gaan we kijken naar de behoeftes en oplossingen

Onze partners in laminaat