Wilt u PVC plaatsen? Dan bent u bij Home & Home aan het juiste adres.

PVC-vloeren zijn tegenwoordig het meest populaire type vloer. En we snappen het, want PVC vloeren zijn zo trendy en trendy! Daarnaast is kleur PVC verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Laat Home & Home uw PVC vloer leggen.

Wat is PVC? PVC vloeren zijn kunststof vloeren en bevatten dus geen hout. Deze laag bestaat uit meerdere lagen polyvinylchloride. Door de huidige technieken is een PVC-vloer vrijwel niet te onderscheiden van een laminaatvloer.

Boek nu een afspraak in onze showroom


Kiest u voor een PVC vloer, dan heeft dit verschillende voordelen:

PVC vloeren zijn bestand tegen water en vocht. Deze vloeren worden meestal geïnstalleerd in badkamers en kelders maar ook keukens.

Met PVC vloeren voel je nauwelijks contactgeluid, wat deze vloer ideaal maakt voor appartementen.

PVC vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u uw vloer beschadigt.

PVC vloeren zijn stevig en hebben een zeer lange levensduur in tegenstelling tot laminaat- of vinyl vloeren.

PVC-installatie

Sommige PVC vloeren kun je eenvoudig zelf leggen, maar dit is niet altijd het geval. Bij PVC vloeren is het belangrijk dat de ondergrond waarop de PVC vloer komt te liggen spiegelglad is. Gebeurt dit niet, dan zijn zelfs de kleinste oneffenheden in de grond te zien. Om deze reden maakt het beoordelen van de oppervlakte van uw woning deel uit van ons standaard vloer inspectieproces. Wij geven altijd het juiste advies als u bij ons een PVC vloer koopt.

De dikte van PVC-vloeren varieert van 2 tot 5 mm. Daarnaast kunt u kiezen tussen een behandeld of glad vloeroppervlak. Bij een behandeld vloeroppervlak kun je denken aan een houtnerf of steenstructuur. Daarnaast hebben we nog veel meer soorten vloeren in onze collectie, zoals visgraat-, laminaat- of patroonvloeren.

Wil je een nieuwe vloer in huis? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan of vraag een adviesgesprek aan om de juiste vloer te vinden.

vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend. Samen gaan we kijken naar de behoeftes en oplossingen

Onze partners in PVC