Raamdecoratie is een bepalend onderdeel van iedere inrichting. Het is belangrijk voor de juiste lichtinval in de ruimte, maar ook voor privacy en isolatie voor geluid en licht. Home & home helpt u met het vinden van de juiste raamdecoratie voor uw woning of bedrijfsruimte. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten raamdecoratie. U kunt hierbij denken aan de volgende soorten raambekleding.

Gordijnen

raamdecoratieStoffen gordijnen zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Afhankelijk van de ruimte kunt u kiezen voor transparante gordijnen die licht doorlaten, of (half-)verduisterende gordijnen. Elke stof heeft unieke eigenschappen, waardoor er altijd geschikte gordijnen voor iedere ruimte gemaakt kunnen worden. Gordijnen helpen daarnaast voor betere akoestiek en om warmte vast te houden in de ruimte.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een moderne optie voor praktische raambekleding. U kunt zelf bepalen hoeveel licht u binnen wilt laten. Jaloezieën kunnen op maat gemaakt worden, zodat ze voor vrijwel ieder raam passend gemaakt kunnen worden.

Plissé raamdecoratie

Plisségordijnen zijn een modern alternatief voor gordijnen. Deze gordijnen hebben een horizontale plooi. Indien gewenst kunnen deze gordijnen van boven en van onder geopend worden. Op deze manier kunt u zorgen voor privacy, terwijl er toch een natuurlijke lichtinval is.

Rolgordijnen

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige en praktische vorm van raamdecoratie, dan zijn rolgordijnen wellicht geschikt. Rolgordijnen zijn er in allerlei kleuren en in verschillende diktes. Zo zijn er verduisterende rolgordijnen, maar ook meer transparante rolgordijnen. Wanneer u een combinatie van beiden wilt, kunt u kiezen voor duo rolgordijnen. Deze bestaan uit een transparant gordijn én een verduisterend gordijn. Afhankelijk van de gewenste lichtinval kunt u een van beiden naar beneden rollen.

Raamdecoratie op maat

Welke soort raamdecoratie u ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat het perfect op maat is. We adviseren u, komen de ruimte opmeten en zorgen ervoor dat de raambekleding volledig naar wens is. We gaan pas weg wanneer u tevreden bent. Wilt u advies over raamdecoratie? Of bent u op zoek naar hulp bij totale woning & projectinrichting?  Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.