renovatie en onderhoud van uw huis, kantoor of winkel

Is uw huis, kantoor of winkel toe aan een renovatie? Dat komt goed uit! Home & Home kan u daarbij helpen. Doordat we naast renoveren, ook interieurontwerp op maat kunnen leveren, kunnen we de ruimte optimaal klaarstomen voor het nieuwe interieur. Wij gaan tot de turn key oplevering! Maar ook als u zelf het interieur wilt inrichten, pakken we de renovatie met beide handen aan en zullen we u helpen waar u net hulp nodig heeft.

renovatie-onderhoud voor uw pand

Bent u in het beheer van een oud gebouw dat ook om vastgoed onderhoud vraagt? Wij kunnen ervoor zorgen dat we geregeld langskomen om het onderhoud van de renovatie bij te houden. Zo ziet uw pand er altijd spik en span uit! Vastgoed renovatie en onderhoud kan ook uitkomst bieden als u bijvoorbeeld nieuwe bewoners in uw pand krijgt. U heeft er geen omkijken meer naar en de nieuwe bewoners zullen zich gelijk thuis voelen. Immers is thuiskomen in een goed onderhouden pand of huis altijd fijn!

renovatie van horecazaak of winkel

Onze renovatie skills reiken verder. We hebben al jarenlang ervaring in deze branche en kunnen u ook helpen als u uw horecazaak wilt renoveren. Of als u een winkel heeft waar u interieurbouw verkoopt, kunnen we ervoor zorgen dat de winkel optimaal is ingericht en ingedeeld. Dan gaat het hierbij zowel om het showroom gedeelte als het gedeelte waar het magazijn zich bevindt. Of zit u met een specifiek logistiek probleem? Wij denken graag met u mee.

het stappenplan van renovatie

Een renovatie vergt tijd. Wij proberen van tevoren altijd een zo goed mogelijke inschatting te maken van de hoeveelheid tijd die we nodig hebben. We delen alles op in fases en zorgen dat we een projectplan gereed hebben bij de start van de renovatie. Of deze nu groot of klein is. Tijdens het gratis adviesgesprek zullen we zoveel mogelijk vragen stellen over de renovatie en het uiteindelijke doel. Waarbij wij ons volledig inzetten om uw huur-koopwoning, winkelpand of vastgoed op een juiste manier te renoveren, zodat u deze voor een hogere prijs kunt verhuren of verkopen: Hierin begeleiden wij uw complete vastgoed renovaties/turn key opleveringen van a tot z. Dat is ons startpunt van een hopelijk vruchtbare samenwerking! Maar ook tijdens de uitwerking van het plan zullen we meerdere gesprekken met elkaar voeren. Zo zorgen we dat we op één lijn liggen en voldoen aan uw verwachtingen om het tot een succes te maken.

wat kunt u verwachten tijdens een adviesgesprek?

  • wij staan op scherp en denken met u mee!

  • creatieve oplossingen voor uw vraagstuk

  • advies op maat

vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek denken we in oplossingen. Klaar voor een oplossing van uw interieur probleem of project vraagstuk? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Renovatie en Onderhoud

Onze partners