Op zoek naar vloermatten? Of weet u niet zeker welke vloer het beste bij uw ruimte past? Een tapijt brengt veel warmte en sfeer in een ruimte. Kleur bepaalt de uitstraling van een vloerkleed. Een vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en structuren.

Voordelen van vloermatten

Heb je een huis vol kinderen? Of een luidruchtig appartement? In dit geval kunnen tapijtvloeren de oplossing zijn. Het geluid wordt gedempt door een mat, ideaal om blootstelling aan lawaai te voorkomen. Ook voor de buren is het prettig. Dit maakt tapijt een geweldige vloerbedekking voor trappen. Kies bijvoorbeeld voor tapijttegels of vol tapijt voor je trap.

Vloerbedekking is uiterst veilig. Een antislipmat. Het is goed voor jonge kinderen die vaak op hun knieën door het huis kruipen. Daarnaast is het ook comfortabel voor ouderen die slecht ter been zijn.

Vloerbedekking geeft een uitstraling van luxe en comfort, terwijl het interieur karakter, sfeer en een echt huiselijk gevoel geeft. De kamer wordt minder koud met het mooie vloerkleed. De zachte constructie voelt aangenaam aan en zorgt voor een lichte veerkracht. Ideaal voor de winter!

Een vloerkleed verbetert de luchtkwaliteit in de kamer. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is tapijtstofzuigen in feite een voordelige eigenschap. Zo wordt het stof in één keer opgezogen. Geen rondvliegende stofdeeltjes. Een onderhoudsarm vloerkleed dat je gemakkelijk kunt stofzuigen. Een vloerkleed is daarom een ​​goede oplossing voor een stofvrij huis en voorkomt gezondheidsproblemen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en soorten vloeren die het beste bij uw interieur passen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om langs te komen of contact met ons op te nemen.

vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend. Samen gaan we kijken naar de behoeftes en oplossingen

Onze partners in tapijten