woning en projectinrichting voor een schitterend resultaat

Naast interieuradvies, kunt u ons ook inschakelen voor projectinrichting. Vaak is een projectinrichting of woninginrichting van iets grotere schaal. Dat betekent voor Home & Home een des te leukere uitdaging! Heeft uw woning van top tot teen een nieuw interieur nodig? Of is uw bedrijf door het gehele kantoor toe aan een frisse wind in het interieur? Bent u op zoek naar geschikte raamdecoratie of wilt u hier graag advies in hebben? Wij helpen u graag verder! Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan zodat we u gelijk al kunnen helpen. Heeft u al helemaal in uw hoofd wat u wilt of is dat juist iets wat u helemaal aan ons wilt overlaten? Wat de situatie ook is, wij pakken uw project met beide handen aan.

trapbekleding

projectinrichting van een woning

Vaak gaat het bij een projectinrichting van een woning verder dan ‘even een ruimte inrichten’. Als alle ruimtes aangepakt moeten worden en het een geheel moet vormen, dan is het des te belangrijker om tegelijk alles binnen een project te doen. Zo kunnen wij het geheel op elkaar laten aansluiten en bent u des te sneller eigenaar van een prachtig interieur voor woning of kantoor.

aan de slag met verschillende facetten

Na het adviesgesprek waarin we graag horen wat uw wensen zijn, gaan we aan de slag met het gehele project, stap voor stap. Dan moet u denken aan het kiezen van vloeren, trapbekleding, behang en/of verf. Dat vormt immers de basis. Daarna kijken we naar een keukenontwerp, mocht dit de wens zijn. We zorgen dat deze naadloos aansluit bij de rest van het project. Ook pakken we, mocht deze aanwezig zijn, gelijk de tuin aan en kijken naar tegels en tuintegels, een zonwering of horren. Raamdecoratie wordt hierbij zeker niet overgeslagen!

vraag een vrijblijvend gesprek aan

Mocht uw nieuwsgierigheid gewekt zijn, dan kunt u zeker met ons een gratis adviesgesprek aangaan. Dit gesprek is geheel vrijblijvend! Mocht uw gevoel goed zitten, dan kunnen we verder aan de slag voor u. We zullen tijdens het proces voldoende contact met u onderhouden om te laten zien wat we tot dan toe hebben. Zo kunnen we onderweg waar nodig het een en ander aanpassen en u kunt al een beetje voorgenieten van hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien!

wat kunt u verwachten tijdens een adviesgesprek?

  • wij staan op scherp en denken met u mee!

  • creatieve oplossingen voor uw vraagstuk

  • advies op maat

vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek denken we in oplossingen. Klaar voor een oplossing van uw interieur probleem of project vraagstuk? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek
partner-1
partner-3
partner-5
partner-4
partner-2