Trappen zijn een echte eyecatcher in huis. Logisch dus als je wilt dat je trap er mooi uitziet. Begint de verf af te bladderen? Is uw trap verouderd? Of is uw bestaande trap flink beschadigd? Dan is het tijd om de trap te renoveren!

Bij Home and Home geven we je trap graag een nieuwe look. Traprenovatie is niets anders dan het renoveren van uw trap. Je kunt hierbij denken aan een nieuw vloerkleed of wat hout op je trap. Weet u niet zeker wat bij uw woning past? Laat u adviseren! Met een traprenovatie wordt uw trap weer schoon. Met een traprenovatie krijgen uw gasten direct een goede indruk van uw woning.

Welke soorten traprenovaties zijn er?

Traprenovatie kan op veel verschillende manieren. Wilt u een houten trap of een trap met vloerbedekking? Alles is mogelijk bij ons! Dankzij een ruim aanbod aan hoogwaardige materialen voor uw trap kunnen wij u adviseren over de beste pasvorm. Een voordeel van de trapbekleding is dat het materiaal stevig en duurzaam is. Een voordeel van een houten trap is bijvoorbeeld dat het je huis een rustieke uitstraling kan geven. Elk type traprenovatie heeft zijn eigen voor- en nadelen. Home & Home kunnen wij u adviseren. Iedere trap is anders en dat begrijpen wij als geen ander!

Samen met u bekijken we de mogelijkheden om de trap te renoveren. Samen vinden we de beste oplossing voor uw trap. Neem gerust contact met ons op en laat u door Home & Home adviseren.

Offerte traprenovatie

Offerte aanvraag Traprenovatie
Minimaal 30m2