Home & Home is uw partner voor vastgoed onderhoud. Wij helpen u graag om uw woning(en), bedrijfspand, zorgcomplex of schoolgebouw in perfecte staat te houden. Wij helpen u door u met persoonlijke service te ontzorgen.

Wat is vastgoed onderhoud?

Het doel van vastgoed onderhoud is ervoor zorgen dat uw pand toekomstbestendig is en blijft. We helpen u daarom niet alleen om het er mooi uit te laten zien, maar ook goed te onderhouden. U kunt hierbij denken aan herstelwerkzaamheden aan de binnenkant en buitenkant van het pand, schilderen of bijvoorbeeld het repareren van slijtage. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw persoonlijke wensen.

Voor wie verlenen wij vastgoed onderhoud?

Onze klantenkring bestaat uit verschillende uiteenlopende vastgoedeigenaren. Dit zijn particulieren die een tweede huis hebben, maar ook verenigingen van eigenaren en bedrijven met eigen kantoorpanden. Ook verhuurders van woningen en bedrijfspanden behoren tot onze klanten. Wij helpen deze bedrijven en particulieren bij het kwalitatief onderhouden van hun woning(en) of bedrijfspand.

Duurzaamheid

Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Overweeg ons dan zeker als partner voor uw vastgoed onderhoud. Het goed onderhouden van uw vastgoed voorkomt problemen op de lange termijn. Daarnaast gebruiken we waar mogelijk duurzame materialen en helpen we om energielasten binnen de perken te houden.

Waarom Home & Home?

Home & Home is uw betrouwbare partner in vastgoedonderhoud. Het is ons doel om onze klant zoveel mogelijk te ontzien, door de onderhoudstaken volledig over te nemen. Daarnaast werken wij graag pro-actief. Zodra u een vraag heeft, hebben wij hem al beantwoord. Tot slot bieden wij service op maat. We volgen graag uw visie en helpen u op een manier die u het prettigst vindt.

Heeft u vragen over onze service in vastgoed onderhoud? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend adviesgesprek. We horen graag hoe wij u kunnen helpen.