Home & Home helpt u bij het beschermen van uw woning tegen ongewenste zoninval. Een zonnetje is heerlijk, maar bij felle zon kan zonwering een uitkomst zijn. Tijdens warme zomerdagen helpt zonwering om uw huis koel te houden en van schaduw te voorzien. Zonwering kan daarnaast gebruikt worden voor schaduw op het terras. Wij hebben een ruim assortiment zonwering voor binnen en buiten. We adviseren u graag over zonwering op maat voor uw woning.

Screens

Screens zijn schermen die boven het raam geplaatst worden. Ze kunnen mechanisch of elektrisch uitgerold worden om de zon tegen te houden. Daarnaast helpen screens om ongewenste inkijk te voorkomen. Wanneer het screen is ingerold is het nauwelijks zichtbaar, wat voor veel mensen een pluspunt is. Ook zijn er screens die insecten buiten de deur houden, zo heeft u een hor en zonwering in een.

Zonneschermen

Als u zowel binnen als buiten gebruik wilt maken van uw zonwering, dan is een zonnescherm een goede optie. Een knikarmscherm wordt op de gevel geplaatst, waardoor uw terras aan huis ook voorzien kan worden van schaduw. Een uitvalscherm kan daarentegen gebruikt worden op plekken waar geen terras is. Dit zonnescherm is geschikt voor plekken waar het niet nodig is om onder het scherm door te lopen.

Buitenjaloezieën

Jaloezieën zijn er voor binnen, maar ook voor buiten. Deze relatief nieuwe vorm van zonwering is geschikt om natuurlijk lichtinval te voorkomen, maar te fel zonlicht buiten de deur te houden. U kunt ze helemaal naar uw eigen wens afstellen. Daarnaast zien ze er stijlvol uit.

Rolluiken

Rolluiken kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ze zijn erg geschikt als zonwering, maar helpen ook de temperatuur in huis te reguleren en helpen inbraak te voorkomen. Rolluiken kunnen op deuren en ramen gemonteerd worden. U kunt met een veilig gevoel ramen en deuren open laten staan wanneer het rolluik is uitgerold. Hierdoor ontstaat er ventilatie en wordt de zon tegengehouden.

Wilt u meer informatie over zonwering voor uw project of woning? De adviseurs van Home & Home helpen u graag!